Maak kennis met duiken (PADI Discover Scuba Diving)

Wil je misschien wel leren duiken, maar heb je geen idee of het wel iets voor jou is?

Maak kennis met duiken met perslucht bij Sin Divers voor slechts 30 €!

Wij bieden je de mogelijkheid om een ECHTE duik te maken met perslucht in een zwembad met ons PADI Discover Scuba Diving programma. Je hebt alleen een zwembroek nodig!

Tijdens deze initiatie gaan we stapvoets te werk. We leggen je een aantal basistechnieken uit en je krijgt van ons alle benodigde materiaal, van vinnen en bril tot en met je ademautomaat met fles. Snel ga je dan het water in en ontdek de vrijheid en gewichtloosheid terwijl je voor het eerst ademt onder water!

We doen de kennismaking in het stedelijk zwembad Sinbad te Sint-Niklaas (zie kaart) op donderdagavond (behalve in juli en augustus) om 20:30.

Aarzel niet langer, schrijf je vandaag nog in voor je eerste ervaring in het duiken met perslucht! Deze kennismaking is ook ideaal als eerste stap naar een PADI Open Water Diver cursus.

In de prijs van 30 € is alles inbegrepen: inkom in het zwembad, huur van materiaal, en de introductie zelf door een gecertifieerd PADI professional. ( bij inschrijving binnen de 3 maand voor de open water cursus geeft recht op 15 euro korting ).

Contacteer ons voor meer inlichtingen. Of bel