PADI Open Water Diver (Haal je eerste brevet!)

Een zwembroek is voldoende om te leren duiken!

Ben je al langer gefascineerd door onderwater documentaires en voel je je goed in het water, aarzel dan niet langer. Door de moderne opleidingssystemen is de duiksport al lang geen exclusieve sport meer voor uitsluitend stoere mannen. Ze wordt op dit ogenblik door net zoveel vrouwen en zelfs kinderen beoefend. Om te leren duiken hoef je namelijk geen ijzersterke conditie te hebben of zwemkampioen te zijn. De enige vereisten zijn dat je tenminste 10 jaar en gezond bent. Zowel tijdens de opleiding als bij het duiken zelf, leggen we de nadruk op PLEZIER en VEILIGHEID. Je leert omgaan met duik apparatuur en samen met een "buddy" (duikpartner) veilige duiken plannen en maken.

Tijdens de PADI Open Water Diver cursus leren professionele en ervaren instructeurs je alle beginselen van het duiken aan. Op het einde ontvang je een brevet dat je voor de rest van je leven, als zelfstandige duiker, toelaat aan duikactiviteiten (beperkt tot 18m diepte) deel te nemen. Met het PADI Open Water Diver brevet kan je ook gelijk waar ter wereld duikmateriaal huren, kopen en natuurlijk DUIKEN!

De PADI Open Water Diver cursus bestaat uit 3 onderdelen:

Bij Sin Divers zorgen we voor een zeer flexibele benadering en dit maakt het mogelijk voor bedrijfsleiders of mensen in ploegen, die geen regelmatige uren hebben, om toch op een vlotte manier de cursus af te ronden.

Kostprijs PADI Open Water Diver Volledige formule: 460 euro (All-in prijs) met zelfstudie in combinatie met informatieve theoriesessies.

Inbegrepen: huur duikmateriaal, theorielessen, cursuskit, inkom zwembad voor 5 lessen (extra les 3 euro), verzekering tijdens de duikcursus, internationaal erkend PADI duikbrevet.

Inclusief Gratis lidmaatschap van duikclub Sin Divers tot het einde van het lopende kalender jaar, na behalen van het brevet.


Met onze voordelige en unieke Vakantieformule kan je in de periode voorafgaand aan je vakantie alvast de theorie- en zwembadsessies doorlopen, dan hoef je tijdens je vakantie alleen nog de opleiding af te werken in het buitenwater.

Zo kan je tijdens je vakantie nog meer genieten van deze boeiende sport en je welverdiende vakantie.

Kostprijs Vakantieformule: 295 euro (All-in prijs). Deze formule omvat het theorie & zwembadgedeelte.

Incl. huur duikmateriaal, theorielessen, cursuskit, inkom zwembad 5 lessen (extra les 3 euro), verzekering tijdens de cursus.

Inclusief Gratis lidmaatschap van duikclub Sin Divers tot het einde van het lopende kalender jaar, na behalen van het brevet.


Minimumvereisten:

Contacteer ons voor meer inlichtingen. Of bel