Mobirise

Zot van water, en van het leven onder water? Kom bij de Geirnoars! Iedereen vanaf 8 jaar en ouder die 50 meter kan zwemmen is welkom op onze trainingen.

De Geirnoars is de jeugdafdeling van Sin Divers. Spel, sport, leren snorkelen, en proeven van het duiken met perslucht.

Trainingen
De Geirnoars trainen elke zaterdag van september tot juni tussen 14:00 en 15:00 in het stedelijk zwembad Sinbad te Sint-Niklaas. In juli en augustus nemen ook wij even vakantie. Wil je een keer komen mee doen? Laat het ons weten! 

Wat heb je nodig?
Om eens te komen proberen heb je enkel een zwembroek nodig. Word je lid, dan heb je best je eigen materiaal:

  • een duikbril (let op, geen zwembril!)
  • een snorkel
  • zwemvinnen
  • een loodgordel
  • eventueel een neopreen pakje van 1 tot 3 mm dik

Zot van water, en van het leven onder water? Kom bij de Geirnoars! Iedereen vanaf 8 jaar en ouder die 50 meter kan zwemmen is welkom op onze trainingen.
De trainers kunnen je meer informatie geven, vraag er naar!

Je eigen duikbrevet!
Iedereen vanaf 10 jaar oud kan bij ons leren duiken, en een Junior Open Water Diver brevet halen! Voor meer informatie, zie Open Water Diver.

Contact
Contacteer ons voor meer inlichtingen.

Om lid te worden stuur je een aanvraag met je contactgegevens, en daarna schrijf je het lidgeld over naar BE88 1030 6519 1041 op naam van Sin Divers. Vermeld duidelijk de volledige namen van de leden waarvoor je betaalt. Het lidgeld bedraagt 85 € per jaar voor het eerste lid van een gezin, andere leden van hetzelfde gezin betalen 60 € per jaar. Lidmaatschap loopt van januari tot december.
Voor de rest van dit jaar (september tot december) betaal je als nieuw lid € 53 voor het eerste lid van een gezin, en € 32 voor andere leden van hetzelfde gezin.

We trainen in het stedelijk zwembad Sinbad te Sint-Niklaas (zie kaart) op donderdagavond (behalve in juli en augustus) van 21:00 tot 22:30. De jeugd traint op zaterdag van 14:00 tot 15:00. Kom gerust een kijkje nemen! Of bekijk al een paar foto's