Sindivers

Wie zijn we ?

Sin Divers is de duikclub voor Sint-Niklaas en omstreken. Ben je gefascineerd door alles wat zich onder water bevindt, ben je sportief en sociaal, dan kan je bij ons genieten van de gemoedelijke clubsfeer, duiken in nationale en internationale wateren en je ervaringen delen met zowel beginnende als ervaren duikers.

Regelmatig worden er duikuitstappen georganiseerd in België of Nederland. Er wordt ook minstens één keer per jaar een clubreis georganiseerd.

Be a Sinner! Dive Today, Work Tomorrow !

Wil jij lid worden van de Sindivers?

Om lid te worden stuur je een aanvraag met je contactgegevens, en daarna schrijf je het lidgeld over naar BE88 1030 6519 1041 op naam van Sin Divers. Vermeld duidelijk de volledige namen van de leden waarvoor je betaalt. Het lidgeld bedraagt €85 per jaar voor het eerste lid van een gezin, andere leden van hetzelfde gezin betalen €60 per jaar. Lidmaatschap loopt van januari tot december.

Voor de rest van dit jaar (september tot december) betaal je als nieuw lid € 53 voor het eerste lid van een gezin, en € 32 voor andere leden van hetzelfde gezin.

We trainen in het stedelijk zwembad Sinbad te Sint-Niklaas (zie kaart) op donderdagavond (behalve in juli en augustus) van 21:00 tot 22:30. De jeugd traint op zaterdag van 14:00 tot 15:00.

Sindivers